Influencer Başvuru Hakkında

Influencer Başvuru Hakkında

Günümüzde pek çok sayıda kişi influencer olmak istediği içininfluencer başvuru işlemleri yapmaktadır.

 

 Influencer Başvurusu

 

 Pek çok sayıda kişinin influencer olma hayali vardır. Bu bağlamda kişiler kendilerini ön plana çıkabilmek adına sitemize influencer başvurusu yapabilir ve güven içinde influencer başvurusu yapabilir. Bu sayede markalara ve daha çok kişiye daha hızlı bir şekilde ulaşılması da mümkün olur. Etkileşimli olan bir hesabınız olduğunu biliyorsanız ya da düşünüyorsanız hemen başvuru yapmanız gereklidir. İçerik üretimi konusunda da başarılı iseniz; çok sayıda çeşitli markalar ile birlikte çalışmak için de doğru adrestesiniz. Buna ek olarak bütün Türkiye genelinde faaliyetler göstermekte olan markalar sitemizde de yer alan Influencer arkadaşlar ile başarılı çalışmalar yapmaktadır.

 

 Ayrıca iş gerçekleşmediği sürece de firmamız ile herhangi bir sözleşme de yapmak durumunda değilsiniz. Bu nedenle gönlünüzce istediğiniz işleri seçebilir ve anlaşma yapabilirsiniz. Sitemizde ayrıca işlemler gizlilik esasına da dayalı olarak yapılmaktadır.

 

 Influencer Başvurusunda Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

 Öncelikle sponsorluk detaylarınızın içeriklerinin nasıl yer olacağını bilmek gereklidir. Yaygın olarak başvurusu yapılan influencer olmak artık yeni bir meslek dalıdır. Sponsorlu içeriklerde, genelde influencer hesaplar içerik paylaşımında hazırlanan içeriğin markanın sponsorluğu ile beraber yapıldığını belirtirler. Bu da sponsorluk anlaşmalarında içeriklerde markadan nasıl bahsedileceği ve de içeriğin hangi bölümünde sponsorluk ifadesinin paylaşılacağının belirtilmesi gereklidir. Genel olarak, yapılmakta olan çalışmalarda çok çeşitli sayıda marka sponsorluğunda içerik en başında belirtilmektedir.

 Influencer Başvurusunda Anlaşma

Günümüzde influencer başvurusu sonrasında anlaşma yapılmaktadır. Anlaşma yasal olarak geçerliliği olmakta ve tamamen güven içinde olmanızı sağlamaktadır. Ayrıca yasal olarak da geçerlilik için anlaşmalarda dileyen kişiler noter onayları alabilir. Firma olarak her zaman için alanında uzman personeller ile beraber çalışarak sizlerin her zaman daha üst kademelere çıkmanız hedeflenir.

 

 Anlaşmayı yapan taraflar olarak sözleşme gerekliliklerini yerine getirmekteyiz. Bu koşullar arasında da marka imajınız ile zıt düşebilecek içeriklerin üretimleri, konuşulan diller, rakip firmalar ile beraber iş yapılmaması gibi farklı pek çok konuda detayları da dahil edebilirsiniz. Buna ek olarak sizler ile de beraber zıt düşen çalışmaların da yapılması ve ya bunun anlaşma maddeleri ile önlenmemesi, tüketicilerin gözünde markanın imajının çok kötü bir şekilde etkilenmesine sebep olabilir.

 

 Profesyonel Kadromuz

 

 Tam olarak profesyonel ekipler ve de profesyonel olan markalar ile çalıştığımız için influencer başvurusu sonrasında kendinizi güvende hissetmelisiniz. Ayrıca anlaşmayı yaptığınızda markaları en iyi bir şekilde temsil etmenizi beklemekteyiz. Bu amaç ile sizlere ön bilgilendirmeler yapılmaktadır. Influencer ajansı olan firmamız ile beraber çalışırken, yaptığınız çalışmalarda da karşı tarafın markanızı en iyi bir şekilde temsil etmeleri önemli olur. Bu sebeple anlaşma maddelerinizi oluşturur iken bizler sizi korumak ve de öne çıkartmak için bazı en iyi koşullar sunmaktayız. 

DİĞER İÇERİKLERİMİZE DE BİR GÖZ ATIN

Influencer Dünyasından size özel oluşturduğumuz içeriklere bir göz atın
Türk Instagram Fenomenleri
Türk Instagram Fenomenleri
Ülkemizde en fazla kullanılan sosyal medya platformlarından birisi instagramdır. İnstagram da takipçi sayıları milyonları aşmış olan birçok Türk instagram fenomenleri bulunmaktadır. Bu instagram fenomenleri gerek sunmuş olduğu eğlenceli içerikleri gerekse de bazı yapmış oldukları çekilişler ile birlikte kullanıcıyı cezbetmektedir. Türk instagram fenomenlerinin sayısı bir hayli fazladır. Sayıları h...
İnfluencer Reklam
İnfluencer Reklam
Son dönemlerin en popüler mesleklerinden biri olan influencerlık, gelişmiş teknoloji ürünlerini kitlelere daha rahat ulaştırmaktadır. Günün çoğu vaktini sosyal medyada geçiren kişilerin ilgi odaklarından biri influencer ve marketing çalışmalarıdır. Pek çok kişinin tercih ettiği bu meslek dalı, son zamanların en çok kazanç getiren işlerinden biri haline gelmektedir.  İnfluencer olmak isteyen ...
Influencer Marketing İle Değer Kazanın
Influencer Marketing İle Değer Kazanın
Teknolojinin gelişmesi, internetin ve teknolojik cihazların geniş kitleler tarafından kullanılmasına sebebiyet vermiştir. Bu durum ise çeşitli girişimlerin ve ürünlerin teknolojik platformlarda başarılı şekilde tanıtılmasının önünü açmıştır. Bu platformların başında sosyal medya platformları gelmiştir. Sosyal medya platformları sayesinde küçük girişimlerden en büyük kurumlara kadar tüm girişimleri...