Türk Twitch Yayıncıları

Türk Twitch Yayıncıları

Türk Twitch Yayıncıları

 

İnternette birçok platform bulunmaktadır. Twitch platformu da ülkemizde sıkça takipçisi olan ve canlı yayınlar ile birlikte fenomen olmanızı sağlayan bir platformdur. Twitch dünya çapında ünlü bir platform olduğu gibi ülkemizde de oldukça ünlü bir platform haline gelmiştir. Twitch 2011 yılında piyasaya sürülmüş olan genellikle video oyunlarını canlı yayın akışı ile birlikte izleyiciye sunmaya yarayan bir platformdur. Türkiye'de de birçok çok Türk twitch yayıncıları bulunmaktadır. Bu yayıncılar video oyunu esnasında eğlenceli sohbetleri ile takipçi sayısını arttırmayı başarmış olan yayıncılardır. Kısa sürede de Twitch platformunda fenomen halilne gelmeyi başarmışladır.

 

 1) Ahmet Sonuç

 

 Ahmet Sonuç namı değer Jahrein. Twitch denilince Türkiye'de akla ilk gelen isimlerden bir tanesidir. Hem oynamış olduğu oyunlar ile hem de gündeme dair izlediği videolara kendi yorumunu katarak takipçi sayısını arttırmayı başarmış bir fenomendir. Twitch platformunda Türkiye'de en zirvede yer alan isimlerden bir tanesidir. Ahmet Sonuç özellikle strateji oyunlarını daha çok oynamakta ve bu oynadığı oyunları izleyicilere sunmaktadır.

 

 2) Kemal Can Parlak

 

 Kemal Can Parlak da aynı şekilde Twitch platformunda tanınan isimlerden bir tanesidir. Twitch'de ki adı ise Kendine Müzisyen olarak bilinmektedir. Kemal Can Parlak Twitch platformunda kendine has özgün yayınlar ile birlikte ünlenmeyi başarmıştır. Daha çok müzik yayınları ve başkalarına yapılan telefon şakaları ile takipçi sayısı bir hayli yüksektir. Kemal Can Parlak aynı zamanda oyun yayınları da yapmaktadır.

 

 3) Afşar Tuna Ekşen

 

 Twitch'de en farklı yayınları yapan yayıncılardan bir tanesidir. PintiPanda lakabı ile bilinen Afşar Tuna Ekşen Twitch platformunda hikaye anlatıcısı olarak da bilinmektedir. Eğer siz de hikaye tarzı oyunları izlemeyi seviyorsanız Afşar Tuna Ekşen'i takip edebilirsiniz. Yayınları son derecede eğlenceli olan ve izleyiciyi ekrana kilitleyen Afşar Tuna Ekşen'in takipçi sayısı da milyonu geçmiştir.

 

 4) Cantuğ Özsoy

 

 Unlost olarak bilinen Cantuğ Özsoy aynı zamanda youtube platformunda da ünlü bir kişiliktir. Türkiye ise ilk onu twitch ortamında tanımıştır. Uzun yıllardan beridir oyun sektörü ile haşır neşir olmuş bir kişidir. Özellikle Half Life, Dota gibi oyunlarda fark yaratan Cantuğ Özsoy izleyiciyi ekrana kilitleyen bir yayın anlayışı vardır. Aralıkla PUBG ve CS Go da oynayarak izleyiciyi eğlendiren bir Twitch yayıncısıdır.

 

 5) Necati Akçay

 

 Daha çok PUBG oynamayı sevenler için oluşturmuş olduğu yayınları ile ünlenmiştir. Necati Akçay Twitch de ZeeooN olarak bilinmektedir. Takipçi sayısı da bir hayli fazla olan Necati Akçay kısa süre içerisinde de ünlenmeyi başarmıştır. Necati Akçay aynı zamanda PUBG turnuvalarına da katılan bir isimdir.

 

 6) Cem Karakoç

 

 Takip edilesi bir Twitch yayınları yapan Cem Karakoç PUBG denilince Twitch de akla ilk gelen isimlerdendir. Mithrain lakabı ile Twitchde en ünlü yayıncılardan bir tanesidir. Takipçi sayısı da artmaktadır.

DİĞER İÇERİKLERİMİZE DE BİR GÖZ ATIN

Influencer Dünyasından size özel oluşturduğumuz içeriklere bir göz atın
Türkiye' nin Influencer Veritabanı Açıldı.
Türkiye' nin Influencer Veritabanı Açıldı.
Fenobase kategorilere ve platformlara göre influencer'ları listeleyerek, kampanyalarınız veya markalarınız için en uygun influencer' ı bulmanız için geliştirilmektedir. Düzenli olarak influencer'ların gelişimlerini takip ediyoruz ve sizin için bu verileri takip etmenize olanak sağlayan kolay bir arayüzle hizmetinize sunuyoruz....
Influencer Ne Demek?
Influencer Ne Demek?
İnternet dünyasının dilimize getirdiği kavramlardan biri de influencer olmaktadır. Ülkemizde uzun zamandan bu yana varlığını sürdüren bu kavram, aslında bir sanal ortam mesleği denilebilir. Çoğu insan bir meslek olarak görmese de sosyal medya da gezerken bu anlamda pek çok fenomene rastlayabiliyorsunuz.  İnfluencer Nedir?  Kelime anlamı etkileyen kişidir. Bu pazarlama türünde ç...
Influencer Bul
Influencer Bul
Markanız veya kampanyanız ne ile ilgili olursa olsun, birlikte çalışabileceğiniz markanızı, ürününüzü veya kampanyanızı başarıyla tanıtabilecek, takipçilerini etkileyecek bir influencer bulmak hiç zor değil. Fenobase sizin için influencerları bilgilerine göre kategorize ederek ve etiketleyerek düzenli bir görünümle sizlere sunar.Bundan sonra yapmanız gereken şey sizi en iyi şekilde temsil edeceğin...