Türk Instagram Fenomenleri

Türk Instagram Fenomenleri

Ülkemizde en fazla kullanılan sosyal medya platformlarından birisi instagramdır. İnstagram da takipçi sayıları milyonları aşmış olan birçok Türk instagram fenomenleri bulunmaktadır. Bu instagram fenomenleri gerek sunmuş olduğu eğlenceli içerikleri gerekse de bazı yapmış oldukları çekilişler ile birlikte kullanıcıyı cezbetmektedir. Türk instagram fenomenlerinin sayısı bir hayli fazladır. Sayıları her geçen gün artan bu instagram fenomenleri bu işten gelir de elde etmektedirler.

 

 Türk İnstagram Fenomenleri Kimlerdir?

 

 1) Çağrı Taner

 

 1996 doğumlu olan Çağrı Taner instagram ile ünlü olmuş ve buradan kullanıcılara sunmuş olduğu avantajlı çekilişler ile birlikte fenomen olmuş olan bir kişidir. Çağrı Taner İnstagramda en fazla takipçi sayısına ulaşmış olan fenomenlerden bir tanesidir. Gündeme yönelik mizahi paylaşımlar ve yapılan çekilişler ile birlikte takipçi sayısını her geçen gün arttırmaktadır. İnternette gezerken görmüş olduğu komik ve eğlenceli videoları paylaşarak kısa sürede fenomen haline gelmeyi başarmıştır.

 

 2) CZN Burak

 

 CZN Burak Hatay Medeniyetler sofrasının sahibi olan bir instagram fenomenidir. İnstagramda birbirinden güzel şovlar ile yemek ikramı yapan ve dünyanın en ünlü kişilerini ağırlayan CZN Burak Türk instagram fenomenleri arasında en fenomen ve en aktif kişilerden bir tanesidir. CZN Burak'ın aynı zamanda bir youtube kanalı da bulunmaktadır. Czn Burak aslen Hataylıdır.

 

 3) Nusret Gökçe

 

 İnstagramda en yüksek takipçiye ulaşan Türk instagram fenomenlerinden bir tanesidir. Aslen Erzurumludur. Nusret sunmuş olduğu şölenler ile birlikte sadece Türkiye'de değil dünya çapında tanınır bir kişi haline gelmiştir. İnstagramda ki lakabı ise "salt bae"dir. Nusret Gökçe et ile yapmış olduğu şovlar ile birlikte milyonlarca takipçiye ulaşmayı başarmıştır. İnstagramda takipçi sayısı her geçen gün yükselmeye devam etmektedir.

 

 4) Cezmi Kalorifer

 

 Türk instagram fenomenlerinden bir diğeri de cezmi kaloriferdir. Cezmi kalorifer de gündeme dair eğlenceli mizansen paylaşımlar yaparak takipçi sayısını milyonlara ulaştırmayı başarmıştır. İlk olarak bir Facebook sayfası açarak ünlenmeyi başaran Cezmi kalorifer daha sonra kısa süre içerisinde instagram hesabı açarak da buradaki takipçi sayısını yükseltti. Cezmi Kalorifer için internetin en eski fenomenlerinden birisi demek doğru olacaktır.

 

 5) Aykut Elmas

 

 Türkiye onu ilk olarak vine uygulamasında ki birbirinden komik ve eğlenceli skeçleri ile tanımıştı. Aykut Elmas şuan bir instagram fenomenidir ve skeçlerine kaldığı yerden buradan devam etmektedir. Birbirinden güzel skeçleri ile takipçi sayısını arttırmayı başaran Aykut Elmas oldukça yetenekli bir fenomendir. Aykut Elmas İzmir'de ikamet etmektedir.

 

 6) Enes Batur

 

 Enes Batur'u Türkiye youtube platformu ile tanısa da o aslında aynı zamanda bir instagram fenomenidir. İnstagramda kendi yaşantısına ait olan vlog tarzı hikayeler paylaşarak youtube da yer alan takipçi sayısını kısa süre içerisinde instagrama da taşımıştır. Enes Batur instagramda ki takipçi sayısı milyonları aşmıştır. Türkiye'de en aktif instagram kullanan fenomenlerdendir.

DİĞER İÇERİKLERİMİZE DE BİR GÖZ ATIN

Influencer Dünyasından size özel oluşturduğumuz içeriklere bir göz atın
Influencer Uygulamaları
Influencer Uygulamaları
Fenobase, mobil uygulamaları yayında. Android ve iOS platformları için mobil uygulamalarımızı yayınladık. Android cihazınıza indirmek için tıklayın.iOS cihazınıza indirmek için tıklayın.Fenobase, influencer uygulamasını indirerek istediğiniz yerden influencerların bilgilerine ve istatistiklerine ulaşabilirsiniz....
Mikro Influencer Nedir?
Mikro Influencer Nedir?
Daha az takipçi sayısı ile çok daha fazla etkileşimin sağlanmasında etkili olan mikro influencer, düşük bütçelerle etkili bir takipçi yönetimini kolaylaştıran bir uygulamadır. 2016 yılından bu yana dijital reklam ajansı olarak hizmet sunan firmamız, en uygun çözümleri minimum maliyetle maksimum verim elde edecek şekilde sunmaktadır.  Mikro Influencer Pazarlaması  Uygun bütçelerle farklı kişilerle ...
İnfluencer Reklam
İnfluencer Reklam
Son dönemlerin en popüler mesleklerinden biri olan influencerlık, gelişmiş teknoloji ürünlerini kitlelere daha rahat ulaştırmaktadır. Günün çoğu vaktini sosyal medyada geçiren kişilerin ilgi odaklarından biri influencer ve marketing çalışmalarıdır. Pek çok kişinin tercih ettiği bu meslek dalı, son zamanların en çok kazanç getiren işlerinden biri haline gelmektedir.  İnfluencer olmak isteyen ...